Новинка в Luxor! SPA від Gerard’s

Коли темп життя стає все стрімкішим, важливо організувати собі відпочинок і розслаблення. Саме тому центр краси та спа Luxor на Оболоні запрошує тебе відчути справжній релакс від спа-догляду для тіла від Gerard’s.

Йогуртове спа Gerard’s “Lulur Natural Yoghurt”

Масаж та обгортання з йогуртом та кавовою сумішшю – одна з найбільш естетично вражаючих процедур та надзвичайно приємних для тіла. Шкіра після процедури залишиться бездоганно чистою, а тіло гнучким та вільним.

Переваги спа-догляду “Lulur Natural Yoghurt” в Luxor:

  1. Забезпечує глибоке відлущування шкіри
  2. Стимулює клітинне оновлення
  3. Надає шкірі обличчя та тіла зволоження, живлення, свіжість та еластичність
  4. Відновлює фізіологічний баланс кислотності
  5. Заспокоює шкірні подразнення, спричинені надмірною сухістю
  6. Усуває відчуття дискомфорту та стягнутості, покращує загальний стан шкіри.
  7. Гарантує зняття стресу та відновлення енергетичного балансу
  8. Стимулює мікроциркуляції крові у тканинах шкіри
  9. Усуває м’язову напругу
  10. Вирізняється чудовим фруктовим ароматом

Йогуртовий масаж Lulur передає тілу всі корисні властивості ароматичних прянощів, натурального йогурту та кавової суміші, комбіновані та змішані під час різних етапів процедури. Глибоко живить та зволожує шкіру, надаючи їй сяйва.

Тонізуюче спа з перцем “Gerard’s Pepper Aroma”

Pepper Aroma Therapy – це унікальна процедура з використанням ефірної олії чорного перцю та цілющої білої глини з вмістом рослинних екстрактів, що сприяють очищенню лімфатичної системи, виведенню надлишку рідини, активізації мікроциркуляції та лікуванню целюліту; надає шкірі пружності та еластичності.

Спа-ритуал з перцем подобається як жінкам, так і чоловікам. Синергія ароматів здійснює ароматерапевтичний вплив та відновлює баланс нервової системи.

В салоні краси Luxor на Оболоні спа-догляд “Pepper Aroma” проходить в декілька етапів:

  1. Пілінг Pepper Aroma Scrub від Gerard’s — ароматерапевтичний сольовий скраб з сіллю Мертвого моря та сумішшю олій тіаре, білого перцю, солодкого апельсину, лаванди та мірри
  2. Розблокування суглобів задопомоги масажу та ефірної олії
  3. Нанесення на тіло суміші білої глини Pepper White Mud та ефірної олії чорного перцю. Обгортання з білою глиною запобігає набряклості та зменшує прояви целюліту, відновлює, зміцнює тканини та покращує контури тіла.
  4. Масаж та завершення ароматерапевтичним або антицелюлітним кремом. Відповідно до потреб шкіри, наш масажист може зробити антицелюлітний масаж: дренажний, моделюючий або тонізуючий.

Для досягнення ефективних результатів фахівці зі спа-терапії радять робити спа-догляд для тіла Gerard’s Pepper Aroma з періодичністю один раз на тиждень, протягом 3-х тижнів. Ця холістична методика впливає не лише на шкіру обличчя та тіла, але і на стан душі, даруючи відчуття дивовижної легкості та глибокої релаксації.

Подаруй собі відпочинок, як на спа-курорті! Приходь сама та бери з собою подруг, а ми влаштуємо незабутній дівоч-вечір в центрі краси та спа Luxor на Оболонській Набережній 15к1.


Прайс на SPA-догляди

Подзвонити