Ідеальний блонд в Luxor

Мрія бути блондинкою легко стане реальністю за допомоги сучасних технік фарбування волосся. Вибір відтінків вражаючий — від холодного попелястого до золотаво-русявого, що дозволяє підібрати ідеальний блонд саме для тебе.

Найпопулярнішими техніками блондування волосся стали шатуш, балаяж, омбре, мелірування та Airtouch. Не поступається і Total Blond — освітлення волосся по свій довжині, яка дозволяє досягти нереальної суцільної білизни волосся.

Безпечне освітлення волосся в Luxor на Оболоні

Освітлити волосся і зберегти при цьому його здоров’я складний і трудомісткий процес, який потребує професійних навичок та знань. Тому не варто проводити процедуру в домашніх умовах, краще звернутися до стилістів салону Luxor, де використовуються лише професійні засоби — фарба для волосся Keune та крем-фарба Matrix, які зберегають результат фарбування на тривалий термін.

Стійкий барвник Keune Tinta Color гарантує щадне фарбування волосся, якісне перекриття сивини на 100%, освітлення волосся без жовтих пігментів та надання локонам здорового вигляду та сяйва.

Перманентна фарба SoColor і безаміачний фарбник SoColor Sync від Matrix мають величезну палітру відтінків, що допоможе створити індивідуальний і неповторний блонд. Фарба для волосся Matrix містить живильний комплекс Cera-Oil та дарує прядкам додаткове живлення і зволоження локонам.

Перед фарбуванням, перукарі радять зістригти посічені кінчики, тому що через високий рівень сухості фарба на них проявиться більш інтенсивно.

Правила якісного блонду

Звичайно, як і будь-який інше фарбоване волосся, освітлене вимагає підвищеного догляду. Тому в центрі краси та спа Luxor на Оболоні ти можеш зробити реконструкцію волосся Hahonico та спа-догляди, які зволожують волосся, насичують по довжині, заспокоюють шкіру голови, надають блиск та дозволяють легко розчісувати локони. Для білявок найкраще підійде SPA для освітленого волосся: ритуал “Медове спа від DAENG GI MEO RI” та “SUPER BLOND від DIKSON”.

Шампуні, кондиціонери, живильні та тонуючі маски для волосся, креми, олійки та багато іншого пропонують косметичні бренди. Але що саме потрібно для здоров’я твого білявого волосся, професійно підібрати допоможе наш колорист Luxor. В салоні на Оболоні ти зможеш купити косметику відомих брендів MOROCCANOIL, DAVINES, DAENG GI MEO RI, DR. SORBIE, MATRIX та інші.

Дорогий” блонд має на увазі красиву і акуратну укладку. Образ має бути доглянутим та витонченим. Найчастіше такий ефект дарують легка Голівудська хвиля або укладка на браш. В салоні краси Luxor ти завжди можеш оновити зачіску, зробити стрижку та укладку волосся.

Яку б техніку фарбування ти не обрала, можеш бути впевнена: результат перевершить усі очікування, при цьому волосся залишиться здоровим і неушкодженим, бо колористи Luxor – фахівці зі створення ідеального блонду! Телефонуй вже зараз і отримай безкоштовну консультацію, як стати білявкою!

Подзвонити