Чистка обличчя в косметології Luxor

Чистка обличчя — одна з найважливіших косметичних процедур для збереження краси та молодості шкіри.

Навіть при щоденному використанні міцелярної води, скрабу, піни для вмивання зняти можна тільки поверхневі забруднення та залишки косметики. Для видалення ороговілих частинок, звільнення пор від жиру та бруду потрібна професійна чистка обличчя в салоні. Правильно зроблена косметична процедура стимулює поновлення клітин і покращує обмінні процеси, не допускає появи гнійних висипів, акне, запалень на шкірі.

В косметології салону краси Luxor на Оболоні ти можеш зробити комбіновану та лікувальну чистку обличчя, зони декольте, спини та чистку Т-зони — чоло, ніс, підборіддя. Така методика передбачає механічну та ультразвукову чистку з підбором антисептичної лікувальної косметики.

Найчастіший запит у нашого косметолога чистка обличчя від SKEYNDOR, ПУРІТІ (Puriti) з озонотерапією та ЗD-чистка FREIHAUT.

Косметику та методику лікування підбирає фахівець відповідно до типу шкіри, стану та бажаного ефекту.

Механічна чистка обличчя в косметології Luxor на Оболоні

Ручне очищення шкіри виконують за допомоги інструментів: сита, косметичної ложечки та інших. Після очищення шкіри від косметики, вона розпарюється, наноситься маска, що відкриває пори та додатково на шкіру наносять антисептичний засіб. Чистка обличчя механічним способом рекомендована для жирної шкіри та при забитих порах, вираженому акне.

Для сухої чутливої шкіри така методика не підходить, оскільки можливе сильне подразнення та ушкодження епідермісу.

Ультразвукова чистка обличчя

Ця апаратна процедури в салоні не потребує підготовки та відбувається із застосуванням сучасного ультразвукового обладнання. Даний метод абсолютно безболісний та надає глибокий дбайливий вплив на епідерміс та дерму.

Ультразвукова чиста вирівнює рельєф шкіри, розгладжує дрібні зморшки, покращує кровообіг та обмінні процеси.

Атравматична чистка обличчя DMK новинка в салоні Luxor на Оболоні

Очищення шкіри за допомоги фруктових кислот ефективно допомагає позбутися застиглого жиру і чорних точок. Чистку DMK (Danne Monte King) потрібно робити при чутливій та тонкій шкірі з тендітними капілярами.
Атравматичну чистку комбінують з ультразвуковою чисткою обличчя, адже дві методики здатні позбутися бруду з поверхні шкіри, не пошкодивши епідерміс.

Комбінована чистка обличчя SKEYNDOR в салоні Luxor на Оболоні.

Професійна іспанська косметика Skeyndor – лідер на світовому ринку естетичної косметології, спеціально розроблена для догляду за чутливою, подразненою та зневодненою шкірою обличчя, шиї та декольте.

Косметична процедура від Skeyndor найкраще підходить для чутливої, схильної до куперозу шкіри. Тонізує, має антисептичну та заспокійливу дію, сприяє насиченню шкіри киснем, що дозволяє оживити тканини.

Догляд ідеально підходить для осінньо-зимового періоду, адже покращує захисні та репаративні механізми шкіри.

Лікувальна чистка обличчя ПУРІТІ з озонотерапією

Процедура озонотерапії має виражений антисептичний, зміцнюючий і знеболюючий ефекти. Натуральна органічна косметика Puriti та насичений киснем організм активізують протизапальні та регенераційні процеси, що поступово розгладжує мімічні зморшки і поліпшує колір обличчя. Регулярне постачання клітин киснем запобігає передчасному старінню шкіри.

ЗD-чистка FREIHAUT

Процедура 3D чищення шкіри — це професійний догляд від компанії Freihaut.

Дуже м’яко, без агресивних компонентів, відбувається глибоке очищення пор, видаляється гіперкератоз, вирівнюється тон шкіри.

Глибокий ліфтинг і детокс шкіри видно вже після першої процедури.

Косметична процедура в салоні Luxor на Оболоні вирішує проблеми шкірних захворювань таких, як акне, дерматит, рубці, розширені пори та запобігає передчасному старінню шкіри.

Порадуй свою шкіру та будь завжди задоволена відображенням у дзеркалі! Телефонуй вже зараз і отримай якісний догляд для чистоти та молодості шкіри.
З турботою про твою красу, Luxor.

Подзвонити