Тонування та фарбування волосся в Luxor

Сучасні жінки люблять експериментувати зі своєю зовнішністю. Найпростіший спосіб поміняти образ — пофарбувати волосся в інший колір. Острахом красунь є вплив барвників – як ризик пошкодження волосся. Виходом з цієї ситуації стане тонування та щадні техніки фарбування волосся.

Дізнатися чим відрізняється тонування від фарбування і який з цих способів зміни відтінку волосся краще вибрати, допоможуть досвідчені колористи салону краси Luxor на Оболоні.

Тонування — це метод м’якої зміни кольору на 1-2 відтінки, не порушуючи структуру волосся. Фарбуючий пігмент лишається тільки на поверхні волосини.

Стилісти радять зробити тонування волосся, щоб:

  • освіжити образ та надати глибину натуральному відтінку волосся
  • замаскувати сивину та корінь, що відріс
  • вирівняти колір волосся, надати йому гарного блиску
  • надати потрібний відтінок після мелірування та фарбування в техніці шатуш, балаяж, омбре та AirTouch.

Ця процедура робить природний колір більш насиченим і не шкодить здоров’ю волосся. Воно має чудовий вигляд, однак це не означає, що локони не потребують спеціального домашнього догляду.

Щоб відтінок тримався довше, слід використовувати засоби для фарбованого волосся, зволожувати та живити локони. В салоні краси Luxor на Оболоні ти можеш отримати безкоштовну консультацію та купити косметику відомих брендів Matrix, Daeng Gi Meo Ri, Newsha та Dr.Sorbie.

Основна відмінність між фарбуванням та тонуванням волосся — в засобі, що використовується для зміни кольору. При фарбуванні стійкими фарбами пігменти проникають під кутикулу вглиб волосяних стрижнів і закріплюються там, таким чином колір зберігається набагато довше.

Фарбування волосся є більш радикальним методом, дозволяючи змінити колір повністю та створити новий імідж. Тонування дає менш тривалий результат — 2-3 тижні в залежності від фарбника.

Колористи салону краси Luxor на Оболоні завжди піклуються про стійкість кольору та здоров’я волосся, тому в роботі використовується якісна фарба для волосся Keune та крем-фарба Matrix, що гарантують збереження результату фарбування на тривалий термін.

Досі питаєш, де зробити якісне фарбування волосся в Києві? Телефонуй +380671510155 та приходь на консультацію до нашого майстра-перукаря. Зустрічай весну оновленою з салоном краси Luxor на Оболонській Набережній, 15к1.

Приклади робіт стилістів Luxor:

Подзвонити