Масаж — лікування через дотик

Масаж з давніх часів вважається найпоширенішим методом відновлення та релаксації організму людини. Це засіб оздоровлення, зняття напруги, поліпшення фізичного та емоційного самопочуття.

Зі стрімким розвитком медицини у світі розроблено безліч методик і напрямків: загальний оздоровчий, масаж для корекції фігури, релаксуючий та косметичний масаж, який застосовується при догляді за нормальною шкірою для запобігання її старіння, антицелюлітний, лімфодренажний тощо.

В салоні краси Luxor на Оболонській Набережній професійні масажисти зустрінуть тебе в зручному масажному кабінеті, де ти зможеш прийняти душ після сеансу:

  • масаж “Релакс”
  • загальний оздоровчий масаж
  • спортивний масаж
  • послуги професійного остеопата
  • дитячий масаж (до 11 років)
  • масаж ніг (стегна, ікри, стопи)
  • точковий масаж стоп
  • масаж обличчя
  • масаж голови та шиї

Розслаблюючий масаж в Luxor на Оболоні

Масаж для релаксу особливо корисний для відновлення після фізичних та розумових навантажень, затиску у м’язах чи травмах, допомагає при наявності артриту та остеохондрозу, ефективно знімає головний та біль в спині, підвищується м’язовий тонус і робить шкіру гладкою, щільною та еластичною.

Повний масаж тіла значно покращує сон, підвищує імунітет та позитивно позначається на нервовій системі. Зрештою, це просто приємно!

Оздоровчий масаж в салоні Luxor на Оболоні

Загальний оздоровчийце терапевтичний масаж, під час якого кваліфікований масажист працює в першу чергу з м’язами та суглобами. В центрі краси та спа Luxor на Оболоні ти можеш отримати консультацію досвідченного остеопата та пройти сеанс остеопатичниї корекції.

Для лікувального ефекту можна робити як загальний, так і масаж окремих частин тіла: спини, шийно-комірцевої зони, масаж голови та обличчя, масаж рук, ніг або тайський фут масаж.

Медики рекомендують двічі на рік пройти курс класичного профілактичного масажу.

Спортивний масаж в Luxor на Оболоні

Спортивний масаж дозволяє підвищити фізичну витривалість організму, покращити професійні досягнення спортсмена, дієва профілактика травм і захворювань опорно-рухового апарату.

Головна відмінність від звичайного масажу — масажист використовує високоенергетичні прийоми у швидкому темпі: розминання, рубання, розтирання, струшування, вібрація.

Масаж для спортсменів виконується інтенсивніше, на глибшому рівні, де проробляються всі м’язи та зв’язки.

Масаж ніг і стоп в Luxor

Класичний масаж ніг в салоні Luxor на Оболоні поліпшує роботу лімфатичної системи, знімає набряклість, що супроводжується втомою та важкістю в ногах, посилює кровообіг, слугує профілактикою варикозного розширення вен та запобігає появі целюліту.

Масаж ніг усуває застійні процеси у кровоносних судинах та відновлює амортизаційну функцію стопи.

Стопа — це місце найбільшого скупчення біологічно активних точок, які відповідають за здоров’я всіх систем організму, тому найменші проблеми органів відображаються на поверхні стоп людини. Шляхом точкового впливу на рефлекторні зони фут-масажист може досягти покращення функціонування внутрішніх органів. Рефлекторний масаж стоп приносить величезну користь усьому організму

 

Luxor турбується про твою красу, тому завжди дарує знижки на спа в салоні на Оболоні. Переходь за посиланням і дізнайся про актуальні акції на масаж і SPA.

Подзвонити