Корекція фігури в салоні Luxor на Оболоні

Схуднення та підтяжка тіла хвилююче питання для багатьох дівчат. Правильне харчування, спорт, відмова від шкідливих звичок — основа стрункого тіла.

Та такі проблем як целюліт, дряблість шкіри та локальні жирові відкладення можуть вирішити тільки масаж для моделювання фігури та антицілюлітні обгортання з професійною косметикою.

Фахівець з корекції фігури центру краси та спа Luxor на Оболонській Набережній, 15к1 розробить індивідуальну програму зі схуднення в салоні, де, окрім ручного масажу, включені приємні процедури SPA

  • лімфодренажний масаж
  • антицелюлітний масаж
  • моделюючий масаж “Бразильська попка”
  • ароматний пілінг всього тіла
  • Віскі пеленання STYX
  • водорослеве антицелюлітне обгортання
  • тонізуюче спа Pepper Aroma Therapy від італійського бренду Gerards

Лімфодренажний масаж в Luxor на Оболоні

Хороша робота лімфатичної системи впливає на твій зовнішній вигляд: рівний колір та рельєф шкіри, відсутність набряків і нормальну масу тіла. Та якщо система дає збій — результат не тільки на обличчя, а й на все тіло.

Основою всіх масажів є лімфодренажний, який спрямований на покращення кровообігу та запуску процесів в організмі, що відповідають за обмін речовин, виведення токсинів і зайвої рідини. Лімфодренаж — справжній «генератор» краси, молодості та здоров’я.

Зробити масаж можна як по всьому тілу, так і на локальних зонах чи окремо тільки масаж обличчя.

Лімфодренажна процедура не виключає проходження курсу антицелюлітного масажу або класичного. В залежності від стану здоров’я та мети, ці процедури необхідно виконувати як частину комплексу з корекції фігури.

Антицелюлітна програма в салоні Luxor

Целюліт — це не просто зайвий жир, адже він може виникнути і у цілком струнких дівчат. Це патологічні зміни будови підшкірно-жирової клітковини. Одним з найефективніших способів боротьби з “апельсиновою коркою” вважається антицелюлітний масаж, який позитивно впливає на глибинні структури шкіри, підшкірно-жирову клітковину та м’язи.

Переваги антицелюлітного масажу в салоні Luxor:

  • поліпшення лімфотоку та кровообігу
  • прискорення розпаду молочної кислоти
  • виведення шлаків, токсинів
  • нормалізація клітинного метаболізму
  • видалення зайвого жиру та води з підшкірної клітковини
  • прискорення роботи антицелюлітних засобів
  • вирівнювання рельєфу шкіри

Моделюючий масаж в Luxor на Оболоні

Головний ефект масажу “Бразильська попка” — це небувалий тонус сідничних м’язів. На відміну від класичного антицелюлітного, дана методика масажу дозволяє досягти бажаних змін вже після першого сеансу.

Особливий вид масажу з корекцією форми, який базується на інтенсивному відбиванні та вібрації сідниць. За допомогою техніки моделювання фігури, масажист приводить м’язи в тонус, розбиває жир і надає пружності всій ділянці сідниць.

Результат такого корегуючого масажу — спокусливі контури сідниць, профілактика целюліту та пружна шкіра.

Антицелюлітне обгортання в спа Luxor

Обгортання — ефективний метод корекції фігури та естетичних недоліків шкіри тіла. Фахівець зі спа-терапії наносить косметичну маску на тіло масажними рухами, обгортає поліетиленовою плівкою або бинтами, після чого додатково вкриває теплою ковдрою для посилення ліполітичного ефекту.

В салоні краси Luxor на ти можеш зробити водорослеве антицелюлітне обгортання, віскі-обгортання або навіть масаж по шоколаду та шоколадне обгортання — ароматна процедура SPA для зволоження шкіри.

Вологе сповивання Aromaderm часто називають Styx-обгортанням — бандажне сповивання бинтами, які просочені лосьйонами професійної австрійської косметики. Більш детально ознайомитися з процедурою пеленення Styx можна в нашій статті “Віскі-обгортання STYX на Оболоні в LUXOR” (перехресне посилання)

Водорослеве обгортання створює ефект детоксу, допомогаючи організму очиститися від накопичений токсинів.

Таласотерапія — процедура для схуднення в салоні краси Luxor на Оболоні, після якої відчувається приємна легкість і приплив сил. Після спа-ритуалу шкіра стає пружною, а тіло більш підтягнутим.

Для посилення ефекту схуднення перед процедурою радимо відвідати інфрачевону сауну в салоні Luxor на Оболоні.

Приємним бонусом буде отримати знижку 20% на будь-який масаж перед віскі-обгортанням, знижку на шоколадне спа та обгортання водоростями.

Наш масажист може стати твоїм найкращим другом у процесі «ліплення» ідеального тіла. Телефонуй вже зараз, дозволь собі худнити легко і приємно з салоном краси Luxor на Оболонській Набережній, 15к1.

Подзвонити