Пілінг шкіри обличчя в Luxor

Пілінги шкіри обличчя — популярна процедура в косметології салону краси Luxor на Оболоні. Ця популярність обумовлена їхньою високою ефективністю, а також відсутністю больових відчуттів та великої кількості протипоказань.

В молодому віці пілінг необхідний при догляді за жирною і проблемною шкірою, а в зрілому — найкращій спосіб повернути обличчу “живий” відтінок шкіри, вирівняти рельєф шкіри, стимулювати процеси відновлення шкіри.

Тобі потрібно зробити пілінг шкіри обличчя у косметолога Luxor на Оболоні, щоб:

  • Досягти легкого ефекту ліфтингу
  • Освіжити колір обличчя
  • Стягнути та очистити пори від надлишків шкірного сала і таким чином зменшити появу чорних цяток, вугрів та прищів
  • Зменшити активне вироблення жиру та жирний блиск
  • Вирівняти рельєф шкіри, зменшити видимість дрібних рубців, поверхневих зморшок
  • Зменшити плями від пігментації та ластовиння
  • Допомогти кращому проникненню активних компонентів косметики.

Різновидів косметики для пілінгів досить багато, та принцип дії схожий: косметична суміш вступає в контакт з клітинами поверхневих шарів шкіри, що призводить до їх розчиненню. Більш глибокий шар залишається неушкодженими і починає активно створювати молоді здорові клітини для інтенсивного оновлення шкіри обличчя.

В салоні краси Luxor на Оболоні ти можеш обрати який зробити пілінг шкіри обличчя:

АМІНОТЕРАПІЯ-ДОГЛЯД ГАРБУЗ — СЯЙВО ТА СВІЖІСТЬ

Процедура гарбузової терапії глибоко очищає, звужує пори, знімає запалення, покращує текстуру і колір, має антивікову дію. Підходить для любого типу шкіри.

ПІЛІНГ КИСЛОТНИЙ/ФЕРМЕНТНИЙ

Кислотні препарати рекомендуються людям зі зрілою шкірою або за наявності вугрового висипу. При регулярному використанні шкіра зволожується, покращується еластичність, зменшуються вираженість зморшок.

SKIN PEEL. МИГДАЛЬНИЙ ПІЛІНГ

Поверхневий щадний хімічний пілінг активно відлущує клітини епідермісу, оновлює шкіру, робить її більш сяючою. Застосовується для корекції проявів акне та постакне, має протизапальну дія. Альтернатива механічній чистці обличчя.

ЛІКУВАЛЬНИЙ ОЗОНОВИЙ ХІМІЧНИЙ ПІЛІНГ OZON PEEL

Ефективний метод омолодження та допомога в боротьбі з передчасним в’яненням шкіри. Шкіра одночасно отримує оновлення активними кислотами та необхідне «пробудження» для регенерації клітинної терапії.

PROBIOME PEEL 5-ВЕКТОРНА СИСТЕМА РЕГЕНЕРАЦІЇ

Революційний пілінг від іспанського бренду Skeyndor покращує якість і стан шкіри, надає їй молодшого та свіжішого вигляду. Probiome Peel – комбінація кислот, об’єднаних для вирішення проблем шкіри: тьмяний колір обличчя, пігментація, розширені пори, фотостаріння.

ТРЬОХФАЗНИЙ ПІЛІНГ APPEEX PEELING

APPeex – інноваційний трьохфазний пілінг ідеально підходить для чутливої шкіри, що має судинну сітку. Процедура дарує рівний тон шкіри, захищає судини, звужує пори та забезпечує зволоження шкірі обличчя.

ПОСТ-ПІЛІНГОВИЙ ДОГЛЯД З ВІДНОВЛЕННЯМ МІКРОБІОМУ

Попереджає зневоднення шкіри, недостатнє її живлення та вплив зовнішніх негативних факторів, які сприяють старінню. Догляд для шкіри в салоні стимулює клітинну функцію, синтез колагену, покращує зв’язок кератиноцитів. Зменшує глибину та кількість зморшок.

Який саме пілінг обрати та як доглядати за шкірою вдома ти можеш дізнатися на професійній консультації нашого косметолога, який підбере косметику відносно стану шкіри та бажаного ефекту.

Luxor турбується про твою молодість та красу, тому дарує 20% на знайомство з нашим косметологом Наталею. Поспішай забронювати час в нашій косметології на Оболоні, освіжи свою шкіру.

Подзвонити