Подарунковий сертифікат в Luxor

Свята вже зовсім скоро, красуні встигли пофарбувати волосся, зробити зачіску та манікюр, а питання, що подарувати друзям та рідним на Новий Рік залишилося відкритим.

Що може бути кращим подарунком, ніж краса, здоров’я, високий сервіс та справжній релакс? Усе це в собі поєднує подарунковий сертифікат в Luxor.

В Luxor на Оболоні ти можеш придбати сертифікат на зручну суму або на б’юті-послуги салону. Ми подбаємо про те, щоб дорога тобі людина була в захваті та отримала 100% задоволення в нашому просторі Luxor!

В сертифікаті можеш вказати будь-які б’юті-процедури салону Luxor, обирати тільки тобі: спа-послуги, фарбування волосся, стрижка, укладка, макіяж, послуги косметолога, майстра манікюру та масажиста.

Прозорий акрил з особистим написом і вишуканий оксамитовий конверт — елегантний та оригінальний подарунок до новорічних свят для подруги чи колеги.

Чудовим вибором стане подарувати релакс в SPA.

В центрі краси та спа Luxor на Оболоні можна відвідати інфрачервону сауну, зробити релаксуючий масаж, а спа-меню дозволяє підібрати догляд для тіла на будь-який смак та забаганку: шоколадне спа, тонізуюче спа з перцем “Gerard’s Pepper Aroma”, йогуртове спа Gerard’s “Lulur Natural Yoghurt” та райський спаритуал “Баунті”.

Сертифікат на спа-релакс можна подарувати коханій, чоловіку, мамі і навіть для пари, адже в нашому SPA приємно відпочивати двох чи влаштувати компанією незабутній дівоч-вечір на свята. Приємна атмосфера, розслаблююча музика і незабутні аромати дозволять розлабитися і зарядитися енергією.

Також в нашому салоні на Оболоні ти можеш купити подарункові набори косметики для волосся відомих брендів Matrix, Moroccanoil, Daeng Gi Meo Ri, NewSha, свічки та дифузори Swiss Secret та набори косметики Victoria’s Secret, Skeyndor та Je suis D’PAR.

Новинкою став адвент-календар NewSha, який включає в собі 24 позиції професійного домашнього догляду за волоссям, губами, руками та тілом. Купити NewSha Advent Calendar в салоні на Оболоні можна зі знижкою, всього за 4650 грн.

Наші стилісти нададуть безкоштовну консультацію та допоможуть визначитися з подарунком для рідної людини.

Для представників сильної статі ми підготували чоловічі подарункові набори від італійського бренду Barba Italiana та NewSha for men — косметика для стильних чоловіків.

Чоловік перестане зазіхати на твою косметику, адже в наборах є щоденний шампунь, зволожувальна маска обличчя, натуральне мило, гель для гоління, гель для душу, клінсер для обличчя та бороди, крем, матуюча паста та багато іншого. Подаруй набір Barba Italiana або NewSha і твій шампунь буде в безпеці!

Команда Luxor вітає всіх з Новим 2024 Роком. Бажає натхнення, здоров’я та краси!

З турботою про тебе в очікуванні Нового року, твій Luxor.

Подзвонити