Спа-догляд за волоссям в Luxor

Прийнято вважати, що шкоду здоров’ю волосся наносить тільки стійке фарбування волосся, хімічна завивка чи щоденна термічна укладка феном та плойкою. Проте вплив зовнішніх факторів — сонце, хлорована вода, а також стреси — наносять не меншої шкоди. Волосся стає тьмяним, сухим, швидко плутається та зовсім не має об’єму.

Спа-догляд за волоссям — комплексний підхід до лікування та відновлення, який проводять майстри-перукарі салону краси Luxor на Оболоні. Комбінація регенеруючих сироваток, живильних масок, бальзамів і натуральних масел для волосся, які мають зволожувальну дію та усувають несприятливі наслідки довкілля на волосся.

 

Після діагностики стану волосся перукар-колорист Luxor поетапно зробить spa-процедуру для волосся:

    1. Діагностика шкіри голови та стану волосся
    2. Підбір косметичних засобів для відновлення волосся
    3. Скрабування або пілінг шкіри голови
    4. Миття голови шампунем для глибокого очищення
    5. Масаж голови — для живлення кореня та стимуляції волосяних фолікул
    6. Почергове нанесення складів реконструкції волосся
    7. Коригування зачіски або стрижка
    8. Укладання волосся
    9. Консультація щодо домашнього догляду за волоссям 

Залежно від рівня пошкодження і бажаного результату від догляду, перукар-стиліст порадить зробити spa-комплекс для волосся від перевірених брендів косметики DAVINES, MOROCCANOIL, DAENG GI MEO RI, Dr. Sorbie або DIKSON.

Spa-процедура для відновлення кольору включає етап тонування волосся безаміачним барвником Keune або Matrix.
Фарбоване волосся та вимагає особливого догляду, тому spa-комплекс буде спрямований на відновлення зсередини та надання насиченості відтінку волосся. З цим завданням впорається спа-догляд “Зволеження MOROCCANOIL”.

Спа-методика відновлення кольору вважається найбільш щадним методом фарбування волосся, яке не шкодить, живить та зміцнює його, дозволяє змінити тон волосся на 3-5 відтінки.

Для дуже пошкодженого волосся колористи Luxor зазвичай радять зробити спа-догляд за програмою “Живлення DAVINES”.
Відновлююча та живильна програма від Davines забезпечує захист фарбованого волосся, одночасно зміцнює та підвищує еластичність, зводячи до мінімуму ламкість. Процедура spa стимулює мікроциркуляцію шкіри голови, уповільнює процес облисіння за рахунок потужної стимуляції метаболізму.

Спа-догляд “Об’єм від DAENG GI MEO RI” — одна з програм відновлення волосся в салоні Luxor на Оболоні. Spa-комплекс надає додатковий об’єм та зволеження, полегшує розчісування і підтримує оптимальний рівень вологи локонів.

Для білявок найкраще підійде догляд для освітленого волосся: ритуал “Медове спа від DAENG GI MEO RI” та “SUPER BLOND від DIKSON”.

Ці програми зволожують волосся, насичують по довжині, заспокоюють шкіру голови, надають блиск та дозволяють легко розчісувати локони.

Комплексне відновлення волосся в центрі краси та спа Luxor на Оболоні:

    • регулює жирність шкіри голови

    • надає локонам неймовірно сяючого і доглянутого вигляду

    • прискорює ріст волосся

    • відновлює кінчики, що січуться

    • зміцнює волосся, що запобігає його випаданню з різних причин

    • ущільнює структуру волосинок, надаючи їм здоровий блиск та об’єм

В Luxor на Оболонскій Набережній 15к1 ти можеш зробити процедуру спа для волосся, отримати безкоштовну консультацію про домашній догляд та купити професійну косметику DAENG GI MEO RI, MOROCCANOIL, Dr. Sorbie та DIKSON. Телефонуй і зроби своє волосся здоровим вже зараз!

Роботи наших майстрів До та Після спа для волосся:

Подзвонити