Золотий спа-догляд для рук FEDUA в салоні Luxor

З настанням холодів шкіра рук потребує додаткового захисту. Зробити манікюр буде недостатньо, тому не забудь про б’юті-послугу спа-догляд для рук з косметикою італійського професійного бренду Fedua в салоні краси Luxor на Оболоні.

SPA процедура починається з очищення шкіри золотим гелевим скрабом для рук та тіла Fedua Jelly Golden Scrub. Це дозволить видалити омертвілий шар клітин, зробити шкіру рук м’якою та оксамитовою, посилити корисну дію компонентів для подальшого догляду.

Пілінг Fedua у складі має комплекс олій, який активно зволожує шкіру, відмінно пом’якшує, захищає від негативних впливів, перешкоджає виникненню відчуття стягнутості і сухості, має протизапальну дію.

Після скрабування майстер манікюру наносить Jelly Golden Mask — золоту маску для рук від бренду Fedua. Екстракт італійського білого трюфеля, що у складі гелевої маски, є потужним антиоксидантом, бореться з ознаками старіння і має відбілюючі властивості. Дорогоцінний інгредієнт маски — сусальне золото сприяє проникненню рослинних олій у більш глибокі шари шкіри.

Золота маска Fedua найкраще підходить для сухої та чутливої шкіри рук, швидко вбирається та залишає ніжне золотаве мерехтіння.

Для пігментованої шкіри рук фахівці нігтьового сервісу радять обрати золоту гелеву сироватку Jelly Golden Fedua. Вона найкраще бореться з пігментними плямами, відбілює та підтягує шкіру, забезпечує додаткове інтенсивне зволоження та захищає від УФ променів.

Наступний етап процедури spa для рук в салоні краси Luxor на Оболоні — масаж рук з лосьйоном Fedua Hand And Body Lotion Rose Grapefruit.

Завдяки масажу натуральні компоненти швидше проникають в глибокі шари шкіри та насичують її, роблячи гладкою та шовковистою. Лосьйон для рук та тіла з ароматом рожевого грейпфрута забезпечує ефект ліфтингу з довготривалою дією, зволожує та пом’якшує шкіру рук.

Завершує спа-догляд для рук абрикосова олія для кутикули Fedua Apricot Oil — суміш натуральних олій та вітаміну Е. Олія Fedua глибоко проникає в кутикулу та нігті, зволожує та захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища. Олійка не залишає відчуття жирності, тому ідеально підходить нейл-майстру для роботи в салоні та рекомендується для домашнього догляду за кутикулою.

Щоб підтримати ефект після салонного догляду, радимо купити крем Fedua Anti age з ароматом карамелі. Антивіковий крем для рук інтенсивно зволожує, регенерує шкіру та покращує її природні обмінні процеси.

Попіклуйся про красу та молодість своїх рук вже зараз! Записуйся на манікюр на Оболоні з покриттям гель-лаком та не забудь вказати процедуру спа-догляд для рук в онлайн-записі в центр краси та спа Luxor на Оболонській Набережній 15к1.

Подзвонити