Моделювання брів в Luxor на Оболоні

Кажуть, якщо очі — дзеркало душі людини, то брови — його оправа. І дійсно, саме брови задають геометрію всього обличчя, формують основу твого образу.

Оформленню брів сучасні світові стилісти приділяють особливу увагу. Можеш бути впевнена, що наші візажисти Luxor підберуть найбільш пасуючу тобі форму, зроблять якісне фарбування та довготривалу укладку брів.

Гарні та виразні брови – творіння рук стиліста Luxor

Майстерність бровиста Luxor — це здатність створити форму брів, яка прикрашатиме обличчя, робитиме його більш привабливим і гармонійним.

Незалежно від того, яка процедура планується надалі, — фарбування, макіяж, татуаж — перший крок завжди — це створення каркасу, схеми майбутньої брови. На цьому етапі лешмейкер робить ескіз брови, щоб точно уявити, який ефект буде досягнутий в результаті.

Вміло зроблена корекція брів зробить обличчя більш симетричним і виразним. Очі стають більш ясними, молодими, погляд – відкритим та глибоким, а загальний вигляд – гармонійним.

Фарбування брів в Luxor на Оболоні

Пофарбувати брови можна і вдома, але отримати якісне та безпечне фарбування вій та брів можна отримати лише у професіонала. Головні переваги фарбування брів в салоні:

  • погляд стає виразнішим
  • професійні і безпечні склади для фарбування
  • можна приховати залисинки та візуально збільшити об`єм
  • брови матимуть ідеальну форму, яка підходить саме тобі
  • тривалість збереження ефекту
  • широка палітра відтінків барвників для брів дозволяє майстру-бровисту ідеально підібрати колір в тон до відтінку волосся
  • можеш бути впевнена, що бровисти Luxor підберуть найбільш пасуючу тобі форму брів, зроблять якісне фарбування та довготривалу укладку брів.

Візажист Luxor запропонує обрати стійку фарбу, біофарбування (фарбування хною) або довготривале фарбування — татуаж брів.

Залежно від бажаного ефекту, майстер перманентного макіяжу запропонує сучасні техніки: напилення або мікроблейдинг. Готовий результат має максимально ефектний вигляд.

Довготривале укладання в салоні Luxor

Тенденції останніх років схиляють дівчат до вибору природної форми брів, натурального відтінку та густини, тому досвідчені ламімейкери Києва радять зробити ламінування.

Ламінування брів — довготривала укладка брів, яка дає змогу зафіксувати волоски у потрібному положенні, надати правильної форми неслухняним бровам і забути про фіксуючі гелі. Весь наступний місяць брови матимуть вигляд щойно розчесаних і дуже природних.

Косметична процедура ламінування набула популярності завдяки своїй здатності надати віям та бровам красиву форму, об’єм та доглянутий зовнішній вигляд. В салоні Luxor у вартість послуги входить також корекція та фарбування брів та вій.

Ботокс для брів в салоні краси Luxor

Додатково до послуги моделювання брів в салоні Luxor на Оболоні ти можеш зробити процедуру “Ботокс для вій та брів” та догляд “Щастя для брів”.

Happy Brows — процедура відновлення брів та прискорення росту волосків, найкраще живить, зволожує, надає блиск та покращує стійкість фарбування.

5 хвилин — і чудовий результат неодмінно порадує тебе:

  • відновлення пошкодженої структури волоска на клітинному рівні
  • посилення росту брів та вій
  • подовження та збільшення товщини волосся
  • пантенол у складі сприяє живленню та пом’якшенню
  • насичення волосся корисними інгредієнтами
  • ідеально підходить під час ламінування вій та брів

Також це чудова процедура для домашнього догляду за бровами. Купити препарат “Ботокс для брів і вій” та “Щастя для брів” можна в салоні у нашого майстра Luxor.

Luxor турбується про твою красу, тому завжди надає акційні пропозиції та дарує знижки на б’юті-процедури. Зробити комплексний догляд за віями та бровами в салоні Luxor на Оболонскій Набережній, 15к1 можна всього за 1500 грн.

Бронюй час онлайн і отримай ідеальні брови, виразний погляд та тривале укладання зі знижкою вже зараз!

Подзвонити