Техніка Airtouch в LUXOR

Омріяний відтінок твого волосся надовго

Існують такі б’юті-тренди, що від самого початку викликають шалений захват, а далі надовго затримуються у світі моди. Саме такий успіх спіткав одну з найпопулярніших технік – фарбування в техніці Airtouch. Тому недивно, що ця порівняно нова процедура прикрашає меню послуг салону краси LUXOR.

Особливості освітлення Airtouch та відмінності від інших технік

Досягти максимально плавного переходу одного відтінку в інший – головна мета майстра-колориста, незалежно від техніки освітлення пасом. М’яке розтушування кольору відіграє ключову роль, і що більший очікується контраст між світлими та затемненими пасмами, то плавнішим він має бути в результаті. До речі, тут важливо якомога уважніше підійти до підбору відтінків, адже якість фарбування визначається за вдалим стиком кольорів.

У випадку з Airtouch особливо необхідно створити правильну основу, перш ніж перейти до фарбування. Ця основа являє собою малюнок освітлення: майстер ретельно відокремлює пасма та знаходить певну довжину, де розподілятимуться головні акценти. Все дуже індивідуально, адже у носінні колір волосся має пасувати клієнту під зачіску, риси обличчя, стиль і водночас відповідати його власним побажанням.

Коли відтінок поступово вимивається, залишається малюнок, який покаже всі можливо допущені помилки під час освітлення. Саме тому чиста основа і майстерно виконана процедура – запорука успіху в роботі для кожного колориста салону LUXOR. 

Переваги Airtouch

Напевно, вам вже знайомі ці різноманітні техніки:

  • мелірування,
  • омбре,
  • шатуш,
  • балаяж,
  • блондування тощо.

Їх створено для забезпечення основи, проте всі вони не дають ідеального розсипного малюнка з плавними переходами. Натомість Airtouch відрізняється способом відокремлення пасом для освітлення за допомогою видування феном. Завдяки такій техніці виходить дуже природний ефект, але за умови ретельного виконання та обов’язкового використання захисту для волосся. 

Airtouch підходить для будь-якого кольору волосся та контрасту між темними та світлими кольорами, тому що забезпечує м’якість переходу. Відтак можна назавжди попрощатися з такими небажаними наслідками освітлення, як вертикальні або горизонтальні смуги по всій довжині та біля пробору, а також неестетичні контрастні плями всередині секцій.

Проведення процедури та очікуваний ефект

Цей вид техніки вимагає майже ювелірної праці – крок за кроком у кожній зоні, де враховуються схеми поділів та висоти відтяжок пасом, а також напрямок волосся у наявній стрижці. Оскільки процедура включає безліч нюансів, зазвичай її виконують одразу два спеціалісти. Із кваліфікованим помічником освітлення для майстра проходить набагато легше, до того ж витрачається значно менше часу. Щодо тривалості, в середньому Airtouch займає 6 годин роботи.

Ми працюємо так, щоб отриманий результат викликав у наших клієнтів задоволену посмішку, захват оновленою зовнішністю та бажання повертатися до нас знову. Тож після Airtouch чудовий ефект не змусить на себе чекати:

  • волосся залишатиметься пружним та здоровим завдяки щадній процедурі освітлення;
  • фарбування завжди буде виглядати рівномірно, попри експерименти з укладкою;
  • плавний перехід від відрослого кореня до освітлених ділянок триматиметься навіть через три місяці після фарбування.

Запрошуємо і тебе завітати на процедуру краси до салону LUXOR, що знаходиться на чарівній Оболонській набережній у Києві!


Приклади роботи майстрів Luxor:

Подзвонити