Перманентний макіяж на Оболоні

Процедура перманентного макіяжу вже тривалий час є рятівником багатьох жінок, адже красиві, густі брови та соковиті губи від природи це не часте явище. В салоні краси Luxor на Оболоні ти можеш зробити татуаж, який дозволить завжди виглядати ефектно та забути про рутину щоденного макіяжу.

Татуаж підходить всім типам шкіри, адже зробити перманентний макіяж у нашого досвідченого майстра можна різними техніками, залежно від особливостей та побажань:

  • Пудрове напилення та татуаж брів волосковою технікою
  • Перманентний макіяж міжвійного простору
  • Перманентний макіяж губ
  • Корекція татуажу брів, очей та губ
  • Рефреш татуажу міжвійки, стрілочки, брів та губ
  • Видалення татуажу та татуювань ремувером Revivink

Татуаж брів в Luxor на Оболоні

Брови можна підкреслити за допомогою олівця, та якщо немає природної густоти, то це мало допоможе. Результат роботи майстра татуажу Luxor – об’ємі та густоті брови, їх правильна форма та правильно підібраний колір. При пудровому напиленні створюється ефект м’яких, підфарбованих тінями або м’яким олівцем брів.

В процедурі волоскового татуажу імітується ріст волосків на шкірі, приховує шрами від акне, рубці та залисини, допоможе відкоригувати форму брів та асиметрію, подовжити дугу чи візуально змінити висоту брівної дуги.

Міжвійка та стрілочка — татуаж очей в Luxor

Татуаж повік — це вигідно у всіх сенсах. По-перше, стрілки – це ефектно. Обережно обрамляючи око, стрілка робить погляд більш виразним, підкреслює вії, візуально роблячи їх біль густішими та об’ємними. За потреби, перманентний макіяж повік може зробити м’яку корекцію форми очей, приховати шрами та зморшки.

Перманентний макіяж на очах можна робити навіть при поганому зорі та наявності контактних лінз.

Перманентний макіяж губ в салоні в Luxor

Перманентний макіяж здатний замінити процедуру збільшення губ у косметолога, адже татуаж надає візуальне збільшення об’єму, підняття опущених куточків та надання кольору бляклим губам.

Найбільш популярними є техніки акварельного та помадного нанесення пігменту. Техніка акварельного перманенту губ виключає контуринг та створює легкий ефект, який підкреслює природну красу. Помадного ефекту майстер досягає більш щільним введенням пігменту, що дозволяє виправити недоліки, рубці чи асиметрію.

Перманентний макіяж цілком виключається необхідність фарбуватися. Ти можеш вести звичне життя: їсти, пити, пірнати в басейн і відвідувати в сауну і бути з повністю впевненою, що форма брів та колір губ виглядають, як щойно зроблений професійний макіяж в салоні.

Майстер татуажу салону краси Luxor на Оболонській Набережній, 15к1 має досвід більше 10 років, а тому легко підбере форму, техніку та колір, який ефектно підкреслить твою красу.

Подзвонити