Вихід з чорного — складна техніка фарбування в Luxor

Тренд на природність спонукає жінок відмовитися від чорної фарби для волосся.

Вийти з темного кольору волосся, зберегти його довжину і здоровя — задача з зірочкою навіть для досвідчених колористів, адже темний пігмент важко піддається усуненню, а в домашніх умовах є значний ризик зіпсувати якість волосся. Тому радимо звернутися до професіоналів — перукарів салону краси Luxor на Оболоні.

В чому складність, які методики застосовуються при фарбуванні, які ризики для стану волосся несе вихід з чорного та як доглядати за освітленим волоссям вдома — всі ці та інші хвилюючи питання розбирають наші колористи на обов’язковій консультації перед фарбуванням.

Наступним етапом підготовки до складного фарбування — є діагностика стану волосся, тест на алергію та тест-пасмо, за допомоги якого колорист визначає сприйняття складу та складає план дій.

Повернутися до натурального кольору волосся після чорного барвника вже не вийде, та змивання фарбувального пігменту є ефективною і більш безпечною процедурою, ніж знебарвлення чорного волосся. Залежно від стану, попередніх процедур та бажаного результату колорист запропонує кислотний або лужний склад препаратів.

Змивка надає рудуватого відтінку волоссю і потребує подальшого коригування кольору. Це може бути тонування в один тон або складна техніка фарбування волосся: шатуш, балаяж, омбре, мелірування або AirTouch.

Вихід з чорного — довготривала процедура, а інколи розбивається на декілька візитів з перервою в тиждень для відновлення після освітлення чи змивки кольору.

Волосся піддається хімічному впливу, тому потребує подальшого відновлення стану в салоні та спеціального догляду вдома. Потрібні будуть маски, що зміцнюють і зволожують, використовувати м’які шампуні і бальзами для відновлення структури локонів, а також живильні олії та термозахист для волосся.

В салоні краси Luxor на Оболонській Набереженій, 15к1, ти можеш зробити японську реконструкцію волосся — відновлення системою Black Label від Hahonico. Одна з найпотужніших програм, яка наповнює локони вологою та активними компонентами, даруючи неперевершений глянсовий блиск.

Наші колористи нададуть безкоштовну консультацію з застосування та підберуть домашній догляд, який буде відповідати саме твоїм локонам. В салоні можна купити косметику відомих брендів Keune, Matrix, Morocconoil, Davines, Dr. Sorbi, Daeng Gi Meo Ri та Newsha.

Ідеальною роботою вважається збережена якість волосся та відтворення кольору, який бажає клієнт. З колористами салону краси Luxor на Оболоні ти можеш бути спокійна за результат, адже всі наші майстри мають великий досвід в роботі зі складними техніками фарбування. Записатися на консультацію можна онлайн або за телефоном +380671510155.

Подзвонити