Безпечна біозавивка MOSSA в Luxor

Курчаве — розпрямити, пряме — накрутити! Дівчата завжди прагнуть змін, одним із методів зміни образу без шкоди для локонів — біозавивка за запатентованою технологією MOSSA від італійської компанії Green Light. Завдяки безпечним складам MOSSA ти зможеш зробити завивку волосся без пошкодження структури, локони залишаться красивими і здоровими.

Біозавивка MOSSA дозволяє зробити локони і на тривалий час забути про щоденну укладку. Кучері пасують абсолютно будь-якій формі та типу обличчя, та важливо правильно підібрати відповідний розмір локонів. В салоні краси Luxor на Оболоні наші перукарі-стилісти підберуть зачіску, зроблять безпечну завивку волосся та нададуть консультацію щодо домашнього догляду та укладки волосся курчавим методом.

Біозавивка MOSSA від Green Light це інновація в галузі завивки волосся. За рахунок унікального складу, де 60% компонентів натуральні, не шкодить волоссю та шкірі голови, при цьому за тривалістю тримання не поступається звичайній хімічній завивці.

Основа формули біозавивки Green Light — синтезований білок, який схожий на натуральні компоненти волоса. Ця інновація дозволяє ефективно закріпити завитки, зберігаючи колір, блиск і еластичність натурального волосся.

Тримається завивка MOSSA близько 3-6 місяців. Після відростання волосся на кілька сантиметрів об’єм стане менше, та це легко виправити процедурою біозавивки для прикореневої зони, а щоб завиток тримався до півроку наші перукарі-стилисти надали кілька корисних порад:

  1. Миття голови рекомендується на третій день після процедури, а з фарбуванням зачекати 2 тижні;
  2. Вибирайте шампуні та кондиціонери, призначені для кучерявого волосся. Вони допоможуть підтримувати пружність кучерів і захистять волосся від пересушування;
  3. Необхідна частина правильного догляду бальзами та маски з протеїнами, кератином і колагеном. В Luxor ти зможеш купити косметику брендів Matrix, Dr. Sorbi, Daeg Gi Meo Ri, NewSha, Moroccanoil та Keune;
  4. Укладка курчавим методом передбачає використання фену з дифузором;
  5. Полегшить укладання волосся стайлінгові засоби Tigi та Kemon, а який саме і як використовувати, підкажуть перукарі Luxor;
  6. Масажну щітку слід замінити на гребінець із дерева.

Гарні і доглянуті локони створюють чарівну ауру, яка полонить. Такою жінкою хочеться милуватися, не відриваючи очей! Кучері і здорове волосся — реалість від Green Light. Зробити біозавивку MOSSA можна записавшись по телефону +380671510155.

 

 

 

Подзвонити